Felstavning, godis och film!

Förlåt mig för mina felstavningar men det bara går så fort att skriva och oftast hinner jag inte läsa igenom allt, busy mama! Men nu ladies and gentlemen, jag ska unna mig fredags godis, candy king it is och twilight reklam är det på påsen. Lite mystisk och skrämmande mörk för att vara en godispåse, nå anyhow ska jag strax bänka mig framför tv:n och titta film sen off to bed. Men nog har jag på känn att jag ännu hinner blogga lite mer före jag går och lägger mig ;)


Spelberonde.

Tack så jätte super mycket Backlund att du så glatt visade världens mest omotiverad spelet (eftet wow såklart) ever idag. Det går ut på att jag ska ge elstötar åt fåglar, sjukt. Men så beroendeframkallande!

Ps. Jag fattar inte riktigt hur man ska vända bilderna eftersom jag bloggar från iPadden, därför får ni vända huvudet lite på sned, speciellt Backlund! Jag kan tro att jag har slagit ditt rekord, vill jag minnas ;) Ds.


Idol it is!

Fredagen spenderas med Idol, as usual, vackert så! :)


Stum.

Idag har jag knappt orkat prata, några enstaka gånger. Men annars har jag nog inte tjoat och jublat högt en enda gång idag. Beror väl mest på att jag är så otroligt trött just nu, och eftersom det inte finns någonting inplanerat ikväll så ska jag och dottern powernappa, sova i minst en timme. Talk to you later :)


Fridaaay

Dödströtta är vi allihopa. Speciellt Sassa.


I think I just died a bit.

Vi var som sagt till Måsan och hälsade på mr. Skog & mr. Engström. Den förstnämda har en farm, (hans styvfar) nå, vi gick och sökte efter dem. Jag dog lite när det var så mörkt och det skramlade till lite här och där. Men såklart ska de tvinga in mig i en av huset som rävarna bor i (jag är ingen farmare or what so ever så jag kan inte namnen på allt), ja, 18 år och jag var fem före att börja gråta. Yasmine soon to be 2 år var tuff, hon klagade bara på lukten. Yasmine fattade som tur nada av att jag var rädd som bara den medan de tre andra skrattade åt mig.

Det må va första gången jag går in dit, men även sista. Jag inbillade mig att buren var öppna, att jag skulle bli uppäten eller bli av med ett par fingrar. I'm such a pussy, jag vet.

Efter allt det så kom S-M också dit, Yasmine blev såklart blyg och det var hon resten av kvällen även om vi hade det gemytlig. Nåja, hon var förstås en aning jätte trött för annars skulle hon nog ha busat energin av sig med S-M. Men sist och slutligen så gav Yasmine en kram iallafall, en bra början ;)


Känsloladdad inlägg.

Idag måste vara första dagen på väldigt länge som jag har vaknat upp och känt mig sådär helt ok. Inte bra, inte dåligt heller, bara helt ok. Att dottern var med i skolan hela dagen gjorde nog att jag orkade en hel del kan jag säga! Inte att förglömma mina allra allra finaste vänner.

Jag har tvingat mig själv att vara social och även om jag många gånger skulle ha velat vara ensam så är jag glad över att jag ändå försökte att vara med kompisarna. Ibland så glömmer jag bara hur härliga människor jag har runtomkring mig, you're awesome.

Men nu efter att ha haft "The Big Mötet" så ska jag ge mig ut på praktik istället för att behöva komma till skolan och se på människor som får min mage att vända sig in och ut, ja, helt enkelt få slippa att komma till ett ställe där jag mår allt annat än bra. Det är blandade känslor men i slutändan är det nog bäst så för Yasmine, att ha en glad mamma.

Sen jag blev mamma har jag glömt bort mig själv helt enkelt. Jag har inte tagit någon ensamtid där jag har fått göra vad jag vill och när jag vill. Det hela "jag" var/är som bortblåst. Jag saknar såklart att få vara ut med kompisarna och det är inget jag skäms över att säga men sen så kan jag inte se ett liv utan Yasmine, även om "fritiden" har minskat till minimum så känns det helt okej, för mig.

Jag kan inget annat än säga att, hur jäkla jobbigt det än är att vara 18 år, mamma och studerande och få deala med all väldans problem, drama hit och dit så är det nog värt det, för mig. Men jag avråder ändå unga flickor att ta på sig rollen att bli mamma vid så ung ålder, det är inte bara gullegulle lilla bebis utan - en liten människa som ska gå före allt och uppfostras, inte bara till 18 års åldern utan hela livet ut.


Världens Bästa Unge!

Det känns som om jag har misslyckats med allt men vet ni, när jag ser på Yasmine så vet jag att jag har gjort en sak rätt. Hon är så underbar och min alldeles egen ängel!

Jag kan inte förklara hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne, ah, jag blir så varm inombords varje gång hon ler och vill kramas. Men envis som en åsna är hon, men det gör egentligen ingenting. Hon är ju ändå så perfekt. Mama loves you, sweetie.


So sweet!

Yasmine har lindat S runt sin lilla ringfinger. Men oj så de har roligt tillsammans. Kvällens planer då? Nå, kanske vi packar ungen och far ut på en roadtrip och hälsar på männen i våra liv. Eller nåja, S's pojkvän och Tommy ;)


Fina tider

Jag har världens bästa lärare och klasskompisar :)


@ School


1 timme senare

Jag är dödstrött! Men fint med en nattlig samtal om allt mellan himmel och jord iallafall :)


Norrsken

Sjukt. Det var tydligen en mycket fin norrsken här där jag bor förra natten. Hur kunde jag missa det?


It's all so messed up


Kossa, häst and so on..

Jag har blivit bortskämda med allt för lätta nattningar de här senaste tiden men ikväll, IKVÄLL så går det inte. Ikväll ska mamma visa hur kossor och hästar låter, ikväll ska mamma få massvis med pussar och kramar och ikväll ska det hållas hand. Yasmine är inte det minsta trött, vill inte sova så hon försöker med allt. Min bestämda röst är inte längre bestämd eftersom hon tar till sin "åh mamma, puss.. Mamma, kramas nu" så fort jag säger att det är verkligen dags att sova om vi ska orka stiga upp imorgon. Men nu verkar hon ge med sig. Lite småsur och ledsen, pratar för sig själv och sjunger lite. Jag ignorerar, bara för att inte ge henne några idéer om att hon ska få vara uppe en stund till. Så nu round tjugoåtta - natidags.


Hit me with your best shot.

Imorgon kära ni ska Yasmine få träffa Tommy, som hon har tjatat. Mammahjärtat smälter lite grann när
jag ser hur mycket Yasmine tycker om att vara med Tommy och nu när hon har lärt sig hans namn så är ju sicken nice! (jomen visst, Sassa, she likes you too :))

Anyhow kommer morgondagen med stormsteg och jag längtar inte. Dör lite varje gång jag tänker på att jag måste se ansikter jag bra kan vara utan, iallafall just nu. Tungt.


SEROIUSLY?

Jag kan inte riktigt förstå mig på en del "vänner". Det och fler andra saker makes me sick.


Sleepy time!

Alla nöjda, för stunden så jag ska passa på att sova en stund. Medan
jag försöker på med min någorlunda skönhetssömn får ni nöja er med en bebisbild av Yasmine herself! Night.


Deep shit talk.

Imorgon morrn ska jag och bästaste Tommy ha lite deep shit talk. Skönt med tanke på de här senaste crappy dagar!


Hjärnjumppa!

Alltså, detta is driving me nuts, och mycket beroendeframkallande. Hjärnjumppa, hej.


Feeling sick.

Jag mår som om jag har varit ut och druckit tiotusen shottar för mycket. Sjukt.


Hur gör man?

Idag är en sån där dag då dottern saknar pappa sin, sååhäääääääääääää-ääär mycket. Hon har fått prata i telefon med honom nu ikväll men nu i skrivandet stund håller hon på att klä på sig och väntar vid dörrn på att pappa ska komma hem. Hur ska jag förklara för henne? Suger enormt när jag själv vet någonting. Så det blir mest "pappa kommer när han kommer.." Så då går hon runt, fram och tillbaka till fram och bakdörrn och väntar. Känner mig så jäkla dum! Åh fyfan.


Gullunge!

Yasmine ville ha håret i hästsvans och det fick hon. Liten blir stor och oj så håret har växt :)


3

Eftersom jag inte har spagetti armar eller extrem långa armar så kan jag inte riktigt ta bild på den senaste tatueringen. Men på samma dag jag gjorde den fick Tobbe agera paparazzi, så ni kan gissa hur det slutade. Nåja, en sneakpeak på vad det blev men vart den ligger får ni allt bra vänta på att få veta. Anyhow, här får ni då en icke färdigläkt tatuering och världens sämsta bild: (nu har den självklart så gott som läkt klar :))


Älskade Josefine

Det är verkligen inte alla dagar man möts av detta:


Hmm..

Solen skiner men det blåser som bara den, vädret rekflekterar mitt humör just nu. Blä och fy, livet kan va jobbigt ibland.


Senaste

Ångestnivån är på 100 men kanske lite mys och nyaste 90210 får mina tankar att släppa lite. Saknaden är såhäääääär stor, suck.


It's here!!

Appen för Iphone till blogg.se är här! Vi klappar våra händer, jublar lite grann också. Men mest tacka Tobbe som så snällt lånade ut sin account och lösenord så att jag kunde ladda ner appen, snällt ju! I owe you one :)

Så nu testar jag även på att ladda upp en bild, oj vad detta är spännande!!


Why am I doing this to us?

Jag förstår inte. Hur kan en frisk människa tycka att det är helt ok och normalt att göra så mot någon? Hur kan dessa människor sova på nätterna. Ca 2 veckor tog det för stupid me att se att vissa kan inte förändras, samma trams igen, synd det. Yasmine har alltid varit på prio listan för mig, allra högst upp och förut var jag så inställd på att det ena var det bästa för oss båda två men efter dessa långa daar och nätter som har känts oändliga och med en dotter som tar skada av allt. Näe, det andra är nog bättre, Yasmine skulle få det bäst så. Jag klarar detta mycket bra helt själv.

Dagens höjdpunkter!

Yasmine som har varit på puss och kram humör och sen har vi fått träffa en liten gullig hundvalp vid namnet Charlie! Världens sötaste och jag smälter. Yasmine blev så överexalterad att hon plötsligt trodde att hon själv var en hund, sen sprang hon och vrålade som en galen människa. Både mor och dotter är över förtjusta i hunden så vi frågade snällt om vi får ställa upp som hundvakt nån kväll, det fick vi! :)

Stunder.

Jag har stunder då allt känns helt okej, då jag skulle kunna lägga mig ner och dö, då jag känner en enorm stor saknad och stunder där jag ser så mycket hopp och kärlek. Dottern har varit som energi/trygg/kärleks-/ källa för mig, vilken underbar dotter jag har! Jag har inte riktigt förstått att hon är min, alldeles egen masterpiece! Det händer så mycket nu att jag säger varken bu eller bä för någonting, allt står liksom helt stilla och jag vet att snart är jag mig själv igen. Kanske inte imorgon, nästa vecka, om en månad men snart.

Det här med distans..

Jag researchar så mycket att det inte är klokt. Hittar dittan och dattan. Pratade lite snabbt med Mamma om utbildningar och sådant, det är skönt att hon stöder mig och tycker att jag ska följa mitt hjärta. Jag brinner inte för sömnad. Älskar kläder gör jag, nya idéer är alltid roligt men jag vill varken designa kläder, jobba i butiken osv. hela mitt liv. Jag brinner mer för barn, sprutor, blod och allt sånt är kanske inte något jag känner mig bekväm med men kan jobbas på, barnmorska eller rådgivingstant - någonting i den stilen vill jag bli. Jag inser att där jag studerar nu är waste of time. Bollar lite idéer och funderar så att jag dör lite. Hittade en utbildning i Sverige som innehåller högst 2 månader vid skolbänken sen kan jag studera på distans och ha en hel del praktik, tåls mycket bra att tänka på!

To find happiness even when you're sad.

Skoldagen kunde inte ha sugit mera, jag var negativ och led allting från första början och sen smittade det av sig och alla blev sura, trötta och skolled. Nåja, hem for jag 10 minuter före jag egentligen fick. Pratade om allt mellan himmel och jord med Robin, kan än en gång konstatera att han är en mycket fin kille. Jag är så himla glad över att han och de andra pojkarna jag samåker med till skolan tycker så mycket om Yasmine, själv är hon enormt blyg men märks bra på henne att hon trivs bra med dem. Jag är så stolt över att få vara hennes mamma! Nu just känns allt så där äckligt tungt och hemma i soffan vill jag stanna tills allt känns bättre men jag måste ju visa dottern att även i dåliga tider ska man inte ge upp! Sen att Yasmine ger mig så mycket styrka är så underbart, tänk vad en liten en kan göra.

Good night!

Hej fina läsare! Det är off to bed nu och jag håller mina tummar och tår, hoppas på en god natts sömn som inte inkluderar massa gråt och vaggande varannan halvtimme, just wishing! Anyhow, jag är inne på en deppande period vilket resulterar i att bloggen får bara text och inga bilder men jag var iallafall nyss in på Thaos blogg och klickade mig vidare till damnyouautocorrect.com som sen made my day. Se så, bara det är något riktigt roligt så får det även den mest deppande människa att skratta. Jag har också haft en välbehövlig pratstund med fina A, tack igen! :) Före jag går och lägger mig måste jag tillägga att ni är riktig fina läsare allihopa.

New Hairdo?

Jag ska färga håret svart, igen och sen låta det vara så en lång tid framför. Trivs bra i min riktiga hårfärg och utväxt finns då heller inte. Sen funderar jag hårt på att ge Thao (Morbrors härliga flickvän) fria händer, eftersom hon är frisör så borde det nog sluta bra. Att klippa bort halva håret är lite hmm.. Men tåls att tänka på.

-


Kanske..

Förut uteslöt jag tanken att hoppa av skolan men efter lite research nu så är det faktiskt en möjlighet. Att hoppa av. Ta en distansutbildning, få mer tid för dottern, jobba och på samma gång få en utbildning, bästa med det är att allt går i min takt och jag kan bestämma själv (nästan). Imorgon ska jag ta reda på mer information, kanske allt blir bra ändå!

SLUTA REGNA!

Jag är så fed up med regnet, grr.. Måste ringa mamma och fråga om hon är hemma eller någonting för no way att jag går med dottern till butiken (även om det inte är långt dit) i detta vädret, vi skulle dra på oss förskylningar och allt det där, vilket är det sista jag vill!

Lunch.

Jag ska gå och börja på med lunchen så att den blir klar när det är dags att äta. Sen så måste jag ta en liten reality check och packa ner dottern i vagnen, klä oss varmt och traska till butiken för vi har slut på blöjor!

Sen har jag fått hem ett rosa paket, lovar att visa innehållet senare.

My face!

Jag försov mig idag, inte nog med det så kliade hela ansiktet och röd var jag på kinderna, som en tomat. Tur det att Jag har bästa tänkbara lärare ever, som ringde till kosmetolog avdelningen och frågade vad vi kunde göra och så blev jag skickad dit, fick en avslappnande ansiktsmask som hjälpte riktigt bra så nu ska vi hoppas att allt blir bra igen, frid och fröjd! :) Sen så fick jag ett sms att jag har ett paket att hämta ut, har ingen aning vad det kan vara, lite spännande är det ju! :)

Umm.. What?

Inte en enda minut kan Yasmine vara ifrån mig. Jag gick på wc nyss och direkt jag låste om mig hörde jag hur hon vråålade till och började störtgråta. Gråta för liv och död, typ. Men jag var fast bestämd att få kissa i lugn och ro, men vad hittar jag när jag kommer ut? En dotter sittandes i vagnen, bölar så mycket att man skulle ha trott att jag hade lämnat henne och aldrig skulle komma tillbaka. Det är inte klokt hur mamis hon är, hoppeligen går det gör till det normala. Vilket jag inte tror, jag kan knappt komma ihåg senaste gången jag fick vara ifred på toaletten, men det är sånt man får ta, vilket i sin tur är nog ändå värt det!

Lash L♥ve

Vi hade skolfotografering idag och jag passade på att ta med Mary Kays nya mascara som jag testade dagen innan. För att vara ärligt har jag inte riktigt gillat någon av MK's mascara, även om de har varit bra så har de inte riktigt varit så där whoopa - this it it!

Second chances hörrri, denna nya Lash L♥ve Mascara är en whoopa - this it is och den rekommenderar jag varmt till alla som söker efter en perfekt mascara!



Mary Kay® Lash Love™ Mascara erbjuder en formula som ger strålande, vackra fransar. Med Mary Kay® Panthenol-Pro Complex och vitamin E får dina ögonfransar en ”glameffekt” genom extra volym och ett strålande utseende. Finns i färgerna svart och brun!

Jag har i min klass även en
som har börjat med Mary Kay men inte fått hem nya mascaran och hon testade glatt på den och var nöjdare än nöjdast! Så där satt vi och oo-a oss över hur bra mascaran är. Nå nu ska jag försöka pricka in några datum för att våldgästa mina klasskompisar (okej, de har bett mig att komma :)).

Regn, regn, åter igen regn.

Hujjeda mig vilket hemskt väder vi har! Såklart är det mysigt, till en viss del men sen så stoppar regn så otroligt mycket. Jag är så otroligt tacksam ändå att dottern trivs så bra i dagis, tummen upp. Att inte förglömma vilken bra dag i skola jag har haft, tacka mina awesome klasskompisar och fina lärare! :)

Rain_large


I never thought it would be this hard..

Nej hörrni! Jag är så på dåligt humör, allting suger och jag känner mig som de brukar säga i Teen Mom "i never thought it would be this hard" - okej, missförstå mig inte, detta handlar inte om Yasmine utan mer om att skolan is killing me! Eller, nåja, kanske inte så men nästan. Jag är så taggad inför skolåret men lyckas stressa upp mig och dra på massa sjukdomar hit och dit. Jag ska iväg hem till mina föräldrar imorgon för att diskutera lite, hoppas de vaknar på rätt sida imorgon och allt är finfint. Det är så personligt (för mig) att jag inte riktigt är redo att dela med mig. Nyhet är det inte, här ska det inte sluta skolan eller föda barn, just so you know. Nånu ska jag böla en stund och sen pussa på min sovande dotter, sist och slutligen drömma mig bort. Nightynight.

Hej Hemmafru!

Nu när födelsedagar närmar sig så ska jag åter testa nya recept, ett absolut är att en cheesecake ala Lien ska finnas på bordet och smörgåstårta ala Tomas, sen så ska det även finnas småplock och små bakelser! Jag är så taggad (!!!)

Happy Birthday ♥

Idag skulle en av mina bästisar ha fyllt 23 år, så idag har vi varit till gravgården med ett ljus. Det slog mig hur mycket jag verkligen saknade honom och önskade att han vore här. Det var även första gången jag pratade om E med Yasmine, hon förstod inte så värst mycket men satt även sig på huk bredvid mig och kommenterade att det var fina blommor där. Världens bästa Esa, vi syns snart igen.


Kanske dags med en ny dator?

Dottern har varit och pillat än en gång på min dator, några bokstäver är borta men går ändå att trycka på dem men nu ikväll har bokstaven D verkligen dött så det är en liten challenge att skriva något som innhåller bokstaven D. Jag var förr i behov av en ny dator men nu är jag verkligen i stort behov av en! Sen att denna dator suger på alla sätt och vis också så jag kan inget annat än längta efter den dagen jag aldrig behöver se denna dator mera!

Nånu, IDOL!


You just need to feel it.

Creative-inspirational-quotes-thoughts-part2-10_large


That's why we're so good friends!

Jag har en så stor kärlek för skor, jag kan sitta och titta på ett par i flera timmar för att de är så fina, I'm a shoe lover. Så jag har blivit lovade ett par Jeffery Campbell skor nu i höst någon gång, aika nice!

Sen så sitter jag at the moment och chattar med Joffi aka Josefine på Fb chatten, vi pratar såklart om skor (även andra saker) men hon berättade att hon hade beställt hem ett par skor (som är riktig awesome) och fick 10 euros rabatt och det ni hade hon fått från att köpa bindor från en butik, hennes ursäkt löd så här; "Vad gör man inte för skor?" Gotta love it! Älskade vän ♥

So happy!

Min tatuering kliar och så kliar det i fingrarna, jag vill ju så gärna klia på den, bara piiku lite. Därav så många inlägg nu så här på kvällskvisten men det uppskattar ni väl? Jag är så taggad!! Inför vad vet jag inte och jag är så där glad och varm inombords att jag skulle kunna springa överallt och krama mina nära och kära ♥

Sen väntar jag på mina Mary Kay produkter så när de har kommit ska jag våldgästa mina kära vänner (ni vet vem ni är :)) och säkerligen ska det hittas nya bekanta också, kul!

Och att inte glömma, jag vill så gärna flytta till en större lägenhet där jag riktigt påriktigt känner mig som hemma och älskar att vara i alla rum (!!) Så kvällarna spenderas också med att söka och söka.

222400_10150246403878915_161162533914_7574115_3855680_n_large


Wake me up, when september ends!

Typ! Jag är en av de som har fastnat för Pretty Little Liars och fick igår reda på att avsnitt nr 13 kommer att komma först i Oktober sen så har de en paus och avsnitt 14 kommer då i Januari. Jag dör lite..

Tumblr_lpbv04vquu1ql3tq7o1_500_large

Tur nu det att jag har mina böcker och 2 andra serier att följa. Jag väntar även med spänning att alla de andra serier jag följer ska börja igen. Det är sjukt hur mycket serier jag följer, men så otroligt skönt är det att efter en skoldag och sen bus med dottern att få sätta sig ner på soffan och ha lite Qtime med t.ex 90210 eller nått.

 


Dream Big!

Jag vill så mycket och siktar så högt upp, försöker att vara så realistisk det bara går. Jag har stora drömmar och planerar att uppfylla dem också. Ni vet; "Money can't buy Happiness" stämmer ju men sen så är allting så mycket lättare om man har pengar, mycket av dem. En av mina drömmar är att tjäna stora pengar och det kan ju inte vara så jätte svårt bara man vill, eller? Så ihelg vill jag också hinna med att bolla idéer med någon!

Th_500_550_1299414772_tumblr_lhkzbx2kgb1qftwqwo1_500_large


Här är jag igen.

Jag suger, jag har beslutsångest om det blir krogen på Lördag eller inte. Men annars så kom vi nyss hem från Vörå, tog nämligen en liten roadtrip dit för att handla lite mat och sånt, var ute efter garn men fattade nada så det blev inget sådant som kom hem.

Jag har också fått hem mina böcker från adlibris, så ni kan gissa vad jag kommer att göra på kvällarna. Sen så funderar jag hårt på att ta utmaningen att baka en cheesecake nu i helg, mumma!


Bok nr 1


Bok nr 2


I'd rather be me.

Idag är en sån där dag där jag ser människorna runtomkring mig med klara ögon, jag ser vem jag vill ha kvar i mitt liv genom allt, glädje och sorg. Idag är en sån där dag där jag hatar mig själv för hur jag snäll och elak jag kan vara. Jag har ingen bra ursäkt varför, men jag vet även att det är mänskligt att vara så där ibland.

Jag vet nu, att det där med att behandla människor såsom du själv vill bli behandlad är bullshit. Visst, till en del stämmer det men sen så vad händer när de där människorna helt plötsligt börjar prata skit bakom ryggen, även sjunker så lågt ner att de sprider ut rykten? What's that all about?!

Vet ni, jag är hellre den personens om säger sanningen och hur jag egentligen tycker och tänker, vad jag har fått för intryck och varför jag känner så, sen får motparten gärna säga vad hon/han vill. Jag har iallafall fått sagt mitt and that's that.

Jag står hellre själv än med kompisar som mer eller mindre pratar skit om mig, så om ni känner er träffad, please do never speak to me again.

Dör ju!

Igår efter att dottern hade gått och sovit var det frid och fröjd, typ med lite stegring, en timme senare låg jag och halvgrät pga hur ont jag hade i magen. Gick och la mig i sängen i hopp om att det skulle försvinna men icke. Illamående kröp på och magen värkte ännu mera. Och så har det varit i princip hela natten. Duktiga jag far ändå till skolan, vilket jag så kommer att ångra eftersom värken i magen inte har slutat och illamående kryper sakta men säkert fram..

It's time!

Imorgon kära vänner ska jag och tatuera mig, min tredje men inte sista. Något som betyder jävligt mycket för mig, någonting jag måste påminna mig om varje minut som går. Efter allt skit så kommer det att vara så äckligt skönt med smärta, it's sick, i know! Näe, jag ser inte alls emot nålen mot kroppen..

Couldn't never figure out how to love.

Tumblr_lqzgnyeqgn1qb2fmwo1_500_large


Sällskapsjuk.

Idag vill jag så gärna ut och hänga med kompisar men det blir inget sådant. Jag är så förskyld och vill inte riktigt smitta ner alla så det blir en hemmakväll med dottern, bra så. Och tidig läggdags, ännu bättre!

VMA



Jag ska avsluta denna fina Fredagen med att titta på VMA -11


Böcker och annat.

Ligger at the moment på soffan bredvid en sovande dottern och hänger snor. Beställde nyss hem 2 böcker (för endast 9€, fyndat!) som jag riktigt ser framemot att få läsa. Ikväll har jag ätit gott, bollat idéer och fått inspiration, motivation, kanske för mycket för att kunna sitta still! Vill så mycket ju.

Idag har varit en riktigt bra dag. Jag som suger på att rita, fann motivationen och 1½h senare hade jag ritat min finaste teckning någonsin. Läraren nöjd, klasskompisarna nöjd, bäst av allt, jag var nöjd! Nu tänker jag sprätta lite pengar få fina pennor och papper, här ska idéer ritas på papper.

Tumblr_lql222phwf1qlvwqro1_500_large
En dag ska jag också kunna rita så här fint, en vacker dag.


Stupid People.

Tumblr_lqt24u647c1qbjt25o1_500_large


1st

September_large


Some people just become worse.

Det är så mycket jag vill skriva men eftersom jag vet hur lönlöst det egentligen är så låter jag hellre bli. Jag dealar med en hel del just nu och är faktiskt riktigt trött på i princip alla.

Bortser jag från det så ser vår framtid så ljus och vacker ut, couldn't ask for more. Jag beklagar mig över hur jag suger på att vara en aktiv bloggare, jag vet inte riktigt hur man är det längre. Dels för att jag knappt hinner göra det jag måste göra och dels för att det inte händer så där jätte mycket viktiga och roliga saker, ännu iallafall! Men jag lovar att meddela så fort någonting roligt händer.

Det roligaste
som händer just nu är t.ex att jag får studiestöd på Måndag och att jag snart får min 3dje tatuering. Kul.


RSS 2.0