To do list

Söndagen börjar nå sitt slut och jag ska skriva upp lite To do list till imorgon, sen när alla saker är gjorda ska jag med gott samvete göra exakt vad jag vill, bra så! Sen så har jag använt mig av T's appstore account för att ladda ner häfta grejer, t.ex Instagram! Så nu ska jag bara få tummen ur och överföra bilder från iPhonen till datorn och så bloggar vi framför med fler bilder. Men först, agera paparazzi! :)

Inte som jag trodde..

Det gick inte att mobilblogga från gubbens telefon, synd det! Måste nog försöka mig på min egen telefon. Men annars har vi det så bra så, leker och njuter av sommaren. Dottern bokstavligen älskar att vara här, inte en enda tråkig stund och hon får ju vara i centrum, såklart hon trivs bra då! :)

Villa liv.

Jag hade glömt bort helt att uppdatera bloggen igår när vi var hos T's pappa igår, men idag ska jag göra en ny försök. Måste komma ihåg att skriva upp ett nummer efter detta inlägg! Så ni kan åter igen vänta med spänning, annars kommer jag nog att försöka smyga iväg lite och skriva ett till inlägg ;)

Anyhow for vi hem lite före midnatt igår, men idag är vi här igen och ska övernatta. Leva lite villa liv, dottern njuter av att få springa runt i den stora gräsmattan med härliga havet som utsikt och få leka. Vi har med andra ord riktigt bra här, enda jag ogillar är ute dass, jag bokstavligen hatar dass och bajjamajjor, men nog ska det gå bra nog!

Hela jag är så slut att jag knappt
kan hålla upp mina ögon längre, så det har jag kämpat med, bilresan hit och nu. Kanske det är dags att ta sig ett dopp för att bli lite mer vaken eller lägger mig ner i solstolen och powernappar? Nå hursomhelst, ut och socialisera mig nu, vi hörs! Förhoppningsvis med bild och allt.


For your information,

263151_245108878838805_129255280424166_1138179_5921798_n_large


The show goes on.

Huvudet min är så gott som död, likaså kroppen. Jag vill så jätte gärna lägga hela jag på off och ladda batterierna, men icke. Gubben vill iväg och träffa pappa sin och co. så dit ska vi nu, men först via butiken sedan via J:stad och sen får jag vila (förhoppningsvis) i någon timme före det är dags att sätta sig framför ratten och styra kosan hemåt.

Jag ska även försöka blogga via telefonen med bild ikväll så ni kan ju vänta med spänning och hoppas att det funkar, annars vet jag inte vad jag ska göra, byta bloggsida vill jag inte. Anyhow, ska jag besöka wc:n och fylla kroppen med kallt vatten så later.

Oj trötter.

Idag har jag den där sortens huvudvärk då huvudet känns så tungt! Oj hur ska jag orka med någonting, men visst har jag fått undan diskat vår smutsberg, ett par muggar kvar och en vas. Sen så dammsuga jag både köket och vardagsrummet och torkade bort smuts lite här och där. Nu säger kroppen stopp och jag druckit liter av kallt vatten som belöning for all the hard work. Och en än gång vill jag flytta till en större lägenhet! Dottern behöver nog ett eget rum för att leka och för sina allt för många leksaker. Nåja, dricka mera vatten och sen ska vi hoppa i bilen för att hämta pappa från jobbet. Vi hörs!

LiveDreamLove

Tumblr_lowypyidek1qz4d4bo1_500_large


I

Chhose_large_159116517_large


Hatade smileys.

:)) - måste betyda att du är jätte glad?
:> - måste betyda att du är lite glad?
(: - måste betyda att du är glad?

Och jag har lyckats att få ihop ett väldigt omotiverat inlägg
om hur jag inte tycker om dessa smileysar.

Tumblr_lo8269c7vh1qkt9ie_large
Måste avsluta med en awesome omotiverad bild på Homer himself!
hihihahahoho


Tutten.

Nåjes, känn min glödje över att dottern sov första natten utan tutten sin! Vi hade, eller hon hade tappat bort den strax före läggdags och var jag än sökte hittade jag den aldrig så då fick hon va' utan och det gick över förväntan. Duktiga Yasmine! :) Nu får vi snart sluta helt med tutten, hallelujah moment.

07:32

Pigg som en mört, och jag känner att en liten huvuvdvärk är påväg. Överväger att gå tillbaka och sova 1h till. Dottern sover ju ännu så, no harm there! Nejnu, back to bed!

Note to everyone.

Tumblr_low2b2z0b11qcxieko1_400_large

 


Vimsig.

Jag är ju helt vimsig, men det är förståeligt denna tiden på dygnen. Skulle skriva om vår Onsdag men ended up med att bara skriva om dagen. Nå kvällen då, den har gått fortare än fort. Spenderat framför tv:n, diskat lite, bränt tummen och pratat med dottern. Andra småsaker har ni ju läst redan.

Egentligen skulle jag lika bra kunna skita i att berätta om vad vi gör om dagarna, det är nästan exakt likadant varje dag, men vi njuter av de sista sommarlovs dagar med att vara lata och kärleksfulla. Våra vänner åker imorrn bitti till PDOL på en drickaresa, tråkiga vi stannar hemma, kanske nästa år?! Anyhow funderar jag på att ta ut lite Qtime med gubben och åka på bio och middag, låter ju så bra i mina öron!

Nu bråkar datorn så hemskt mycket så jag får nog stänga av den och lägga off knappen på mig själv, hörs imorrn.


Vår Onsdag.

Vår Onsdags dag spenderades i skuggan med Preggo Janina och Nicolina. Flickorna sprang runt och lekte, Yasmine busade extra mycket med Nicolina och ett tag där trodde jag faktiskt att Nicolina skulle få värsta utbrottet och slänga Yasmine i diket men icke.

Nicolina var som en stora syster
åt Yasmine och oj så roligt de hade, jag och Janina kunde knappt hålla oss för skratt när vi såg dem springa runt. Jag skulle ju ha måste filma in det för att ni också skulle ha fått se, och skratta. Men det gjorde jag ju såklart inte, jag suger.

Vi hann förstås också
på en kort promenad till butiken och duktiga Nicolina hjälpte mig att knuffa (kan man säga så) vagnen. Jag blev så fascinerad av hur mycket Ninni (som Yasmine kallar Nicolina) har växt sen vi träffades senast, och hur duktig hon har blivit. Oj vad tiden går fort när man har roligt! ♥


Flickornas allra första Playdate.


Äntligen!

Dottern sover, skönt. Jag funderar på allt möjligt, magen gör ont och jag är sugen på en bit banoffe paj. Och vet ni, även om klockan är så pass sent så att det börjar bli lite väl omänskligt tid att vara vaken ännu på en vardag så tänker jag faktiskt unna mig en bit paj, bara för smakens skull!

Tumblr_lohni6gbxv1qa8ipco1_500_large


Skamvrån.

Oj vad vår dotter har varit olydig dom här senaste dagarna, hujjeda mig! Vi fick förstås ta till skamvrån, vilket det bara blir i nöd situationer, typ som de här senaste dagarna. Det blev bara för mycket idag när jag fann dottern hoppa på datorn, så skamvrån it was!

Där fick hon nog stå i ett par minuter, och vet ni 2 gånger har hon hunnit va där nu ikväll. Nu förstår hon nog att hon inte kan få som hon vill och lägga sig på tvär om hon inte får, för mamma skickar henne till skamvrån då, så ni kan ju tänka er vilken snäll ängel vi fick senare ikväll hos oss.

Läste sedan på Emmis blogg att de också använder metoden skamvrån, roligt ju! Alltså inte att skicka ungen dit utan att den urgammal metoden används ännu av flera. Jag minns själv när jag stod där i hörnet och skämdes över vad jag hade hittat på för dumheter och visst funkade det! Awesome metod.

Mindre awesome är det att inte kunna skicka gubben dit också när han hittar på dumheter, det skulle ju ha varit så bra så. Nåja, så länge dottern hålls där och lär sig så är vi nöjda. Men tacka vet jag våra föräldrar, dom är ju så jäkla kloka! Och tänk hur mycket vi har tyckt att dom har varit dum i huvve och allt, men när man får barn så förstår man allting så mycket bättre. Creds till alla föräldrar!


½årig arg liten tjej.
(Notera att Yasmine bara hade 4 tänder och några fjun på huvve, fniss)


Ont i magen.

Det blev inte så mycket tid över att fixa till bloggen för nattugglan jag. Tänkte precis avrunda hela alltihop och ta natten men dottern vaknade till och var ledsen. Jag hatar när man inte riktigt vet vad som är fel, men något måste det ju vara. Just nu är jag glad över att Yasmine har lärt sig vad de "viktigaste" kroppsdelar heter. Ikväll/natt har hon ont i magen, stackars lilla vännen. Jag ska krama dottern nu en stund och hoppas att det blir bättre så att hon får en god natts sömn och att lilla magen slutar bråka!

Fixar och Trixar.

Nattugglan här hej!
Jag borde ligga i sängen och sova nu, fyfan vad jag suger. Istället sitter jag och fixar och trixar, leker lite med bilder och funderar på att laga en ny header. Jag suger, jag borde gå och sova. Men, som min dotter brukar säga, Vill. Inte.

Ljuvali.se

Vad kan nu beskrivas ljuvali.se's sida bättre än denna:
(som är lånad från deras sida)



Alltså, jag är även en av dem som faller för såna här saker. Jag vill bara ha och kan bli så sprillans glad bara över att se någonting jag tycker om pryda hemmet. T.ex väggorden vi hade i vår första lägenhet (måste skaffa nya).



Leila Bakar.

Jag fastnade framför tv:n idag, Leila Bakar. Mumma! Nu vill jag också baka, men mina bakningsskills finns ju inte men försöka duger. Familjekväll funderar jag på tills imorgon, jag ska snicksnacka med gubben imorrn före han åker iväg i jobb så att jag vet eftersom det jag hade tänkt mig laga till kvällens mumma tar 3h att förbereda.

En väldigt mäktig mumma paj men jag tror den kommer att smälta i munnen med en kopp god kaffe, bra att ha en espresso maskin då! :)


Lånad bild - Banoffee Pie


Libero!

(Blöjprat!)

Vi är en av dem som använder Libero.
Libero UP & GO rättare sagt, men för någon dag sedan när jag var till butiken efter ett blöjpaket så hade dem slut på just den nummern jag skulle ha, efter en stund med tittande tänkte jag ge Libero Action en chans, bara för att jag har sett många föräldrar som använder det eller åtminstone köpt den. Bra måste den ju vara då!

Men icke, eller den passar inte åt oss. Blöjan behöver bytas många gånger om dagen. Dottern brukar gå och sova med en torr blöja men 2h senare är den dyngblöt och då måste den bytas och sen mitt i natten måste jag stiga upp för att byta ytterligare 1 till gång och mellan 6-7 på morgonen.

Så, Libero Action kommer inte att användas hos oss, vi kör nog med UP & GO ett tag till, tills det är dags för potträning. Och på den fronten är vi på god väg. Annars ger jag nog tummen upp för Libero och rekommenderar Liberos blöjor varmt till blivande föräldrar.


Detta är ju ingent spons. inlägg, i wish it was. Blöjor kan man inte få för mycket av när man har små barn. Där har ni blivande föräldrar ett tips, vet ni inte vad ni ska svara på när någon frågar vad ni behöver tills babyn kommer, säg Blöjor!


H&M's höst katalog.

Jag har länge fruktat för att titta genom H&M's höst katalog, bara hela omslaget ger mig ångest. Sommaren är ju snart slut! Nå, jag tog mig mod och tittade igenom den med dottern. W-o-w, vad vi hittade!

Bara 5 sidor inne på katalogen hann jag klicka hem en eller fem plagg (!!) Sen bläddrade vi vidare och ännu mera wow. Sen så tittade jag också på preggo och bebis sidorna, wow, fin fina grejer. Och sen hittade jag ett par jävligt snygga mocka boots åt di små.

Oj älskade unge!


Behövs ej!

Awesomeness, vet ni, snart (förhoppningsvis) kommer jag att kunna blogga via mobilen med bilder, kul. Men först, tömma kisiblåsan och ringa T.

Eller så nej.

Vi tog så herrans lång tid på oss att äta pizzan och sen hade jag lovat dottern att hon får äta vindruvor till efterrätt så, ja, det fick hon. Jag var proppmätt medan lilltjejen bara mumsade i sig. Nå, int orkade vi klä på oss så det blev lite lek som slutade i att dottern satt och skämdes i några minuter. Ser ni, det är inte lätt att vara liten. Hursomhaver, ska jag ringa T och be honom köpa hem det jag glömde och tamponger.

Kikar in.

Hungrig är ett ord som passar bra in på mig och dottern nujust, och pizza blir det. Sedan tänkte jag ta dottern ut på en snabb promenad, hade tänkt mig grönsaker med dipp. Har ju redan varit ett varv till butiken men är man glömsk så är man. Ska passa på att köpa potatis, diskmedel och cola. Nåja, nu är pizzan vår klar. Nomnom!

Bio.

Jag har egentligen ingenting att skriva just nu, utom att jag så jätte gärna vill på Bio. Bridesmaids eller Bad Teacher, helst båda två.

 


Dinner.

Jag och dottern har Qtime ikväll, igen. Det passar mig fint. Vi har bakat en ost-skink paj till middag, och den håller på att svalna så snart får vi mätta våra hungriga mage med en paj som vi så kärleksfull har bakat tillsammans. Okej, pajdegen bankade vi skiten ur men annars, mycket kärleksfull var vi.

Dottern är lite envis idag så krokodiltårarna har kommit fram med jämna mellanrum, tröttsamt för mig men sånt får man ju ta! Annars har vi det så bra så, vi kramas och pussas, sjunger och dansar, lek hinns vi med alltid före läggdags. Fina tider.

Sen så skulle det inte sitta fel med en promenad och efterrätt före kvällsmat.. Det ska vi nog göra efter att ha vilat på maten, vackert så!

Tumblr_lolnc6ya2l1qhgia3o1_500_large


½ år senare.

Idag är jag den blogg ägare som skriver ett klurigt inlägg, sånt jag själv hatar. Att berätta A men inte B. Men så får man vara ibland, det är mänskligt.

½ år senare har fått mig att förstå att Ensam är bäst.

Everyone's a let down, it just depends on how far down they can go!

Gårdagens event kan beskrivas med två ord, händelserik och two-faced. Jag skulle vilja säga att jag inte finner några ord som kan beskriva hur besviken jag är men jovisst, visst finns det ord men jag kan nog inte omformulera dem så att det passar in här i bloggen.

Men inläggets rubrik passar fin fint in på gårdagen. Jag säger inte att det sög rakt igenom utan att förra året var mycket bättre. Kanske det berodde mest på att Tiia inte var där och att I've changed. Men sånt får man ta!

Give me a little time.

Det var ett tag sedan jag och dottern sov själv i sängen, nu går jag och lägger mig bredvid dottern utan Tobbe och vet ni, det passar mig fint. Låter väl konstigt i era öron men just nu är ensam vad jag behöver.

Myggor!

Min stackars fot som har kliat något förfärligt i 2 dagar nu, aj! Och dottern, hon bara växer och lär sig allt möjligt. Gubben kom hem 21 tiden igår och jag satt fastklistrad vid datorn framför Pretty little liars och Love bites. Med hem hade han en vän och sen kom en till och sen en till, även om jag hade velat kramas med gubben och få prata av mig så hade jag ändå så trevligt med vännerna igår. Såna spontan träffar behövs! Dottern njöt av att få va i centrum, all eyes on her. Vi pratade skit, planerade saker och vips hade tiden gått fort och de begav sig hemåt. Kvällen avslutades med HIMYM, från en skit dag till en bra.

Dagens citat.

Tumblr_lonigqq8oh1qi843fo1_500_large


Buäh.

Jag är så otroligt trött, både fysisk och psykisk. Det har egentligen ingenting med nån att göra men ändå på samma gång är det alla. Helst skulle jag vilja lägga mig i sängen och bara ligga där.

Så otroligt led allting är jag just nu så det tär på kroppen. Jag längtar så tills gubben kommer hem, så att jag får krypa i hans famn en stund och känna trygghet. Få prata om allt och inget, skönt ska det bli att få bara säga vad som helst utan att äns tänka efter vad som kommer ur munnen.

Tumblr_lolpldqpe81qe6um7o1_500_large


Dagens citat.

Tumblr_loo1qb6jfw1qf0o0so1_500_large


Breathe.

Jag är förkyld, förkyld och ledsen över att sommaren snart är slut. Snart kommer snön och kölden, dör en liten smula, gråter några skvätt. Tillägger även att jag är så otroligt sugen på en till tatuering. Och att vi senare idag (när hjärtat kommer hem) ska och handla mat till butiken, vår kylskåp är så gott som tom.

The_end_a_few_quote_pics_3-s318x257-181053-580_large


Orkar inte.

Vi har den senaste tiden varit över sociala (kan man säga så?) och på något sätt glömt att göra tid åt oss, lilla familjen, bara vi. Varje dag har vi varit ute på vägarna, hos familj, umgåtts med vänner etc och även om vi alla är där så hinns det inte riktigt med oss tre. Så imorgon planerar vi en familjedag, just us three. Det låter som om vi tycker det har varit tråkigt men icke, tvärtom! Men ibland behövs den lilla tiden med sin bättre hälft och lilla ängeln. Jag hoppas det blir så, att vi får Qtime med varann imorgon. Det behövs!

Everybody just have a good time!

Gårdagen spenderades i Esse med bästa tänkbara sällskapet, nämligen mina goa släktingar. Mamma o co. hade hyrt en stor stuga med jacuzzi, massor med mat och dryck fanns det, awesomeness. En helt annorlunda men bra Tisdagkväll. En av sommardagar som jag kommer att titta tillbaka till i vinter.

Och eftersom stället var så bra funderar vi att samla ihop de bästa vännerna som vi har och åka dit. Nu tänker vi rätta banor, såna där drama people lämnar vi hemma, för att få det bästa tänkbara kvällen ever (!!)

Tumblr_lobfmm5vcd1qhtntgo1_500_large


Home sweet Home.

Hemma har vi hunnit vara i flera timmar nu, båda mina älsklingar sover här bredvid mig och jag kom nyss ur duschen. Imorgon ska jag iväg i jobb tidigt eftersom jag inte hade tid idag, så denna vecka blir det jobb, måndag tisdag torsdag och söndag.
Passar fint.

Helsingfors resan var både bra och dåligt.
Jag saknade dottern varje minut och önskade att tiden gick fortare. Så skönt är det att vara hemma. Jag och Tobbe fick Qtime men eftersom saknaden efter dottern blev så stor kunde jag inte riktigt slappna av och njuta lite, men bra hade vi ändå. Vi höll hand och kramades oftare än vad vi annars brukar. ♥ Och även om jag inte fångade blombukettet (T gjorde det) så var bröllopet fin, likaså brudparet. Sen att stiga upp lite omänskligt tid (när det var bröllop dagen före) fick mig att vilja dö lite, men upp kom vi och dagen började med donken mat och det vi alla längtade efter, en kaffekopp. Efter allt det var det off to nowhere (alltså hem)

Jag är så otroligt trött och väntar fortfarande på alla bilder från igår så ni får nöja er med en bild på mig och hjärtat. Godnatt!


I'll always love you.

Jag försökte att blogga tidigare ikväll men dottern ville vara med mamma så det blev att leka med dottern istället. Jag hoppade sen i duschen för att raka benen inför bröllopet imorgon och dottern ville duscha hon med men efter 5 minuter var hon klar så pappa fick komma efter henne. Dörren var halv öppen så jag vrålade ut "kom ihåg att sätta på blöja" och dottern kom springandes och visade upp att de visst hade kommit ihåg det. Så medan jag duschade hängde hon vid dörrn och småpratade lite, iväg till pappa sa jag att hon fick fara. Iväg for hon men först baj baj och många slängkyssar fick jag. Men det som tog priset var när hon sa "ja älsda dej (ja älskar dej)", min lilla flicka. Hon är så underbar :')

From the iPad!

Gubben har köpt en iPad 2 så just nu bloggar jag från sköldpaddan som jag så vackert har döpt om den. Och eftersom han tog med 3G kommer jag att uppdatera bloggen (med uppdatera menar jag att betala en viss summa) så att jag kan blogga från hans sköldpadda och ladda upp bilderna direkt.

Self-confidence.

268246_1849500559099_1288275431_31622850_4815513_n_large


Sova.

Jag borde sluta vara uppe så här sent, jag borde gå och lägga mig i rimligare tider, jag suger. Men snart, snart ska jag lägga mig mellan dottern och min man, om det går förstås. De har båda en tendens att breda ut sig så mycket det bara går så att sova där kan vara både mysigt och jobbigt, beror på nätterna.

Nå, nu borde jag verkligen avsluta inlägget här, lägga datorn långt borta och sedan sova. Men, det är ju så svårt att slita sig ifrån. Nåväl, nu- sova. Godnatt ♥


Vilka framsteg!

Genom bråktider, avslutat ett kapitel, påbörjat ett nytt. Tillbaka till ruta 1.
Inget mindre än min och min mans förhållande. Dans på rosor, nej. Snarare dans på taggtråd, så hemskt är det inte. Det finns de som undrar hur vårt förhållande är nowdays.

Vi lever, vi pussas och kramas,
håller även hand. Långt förbi ruta 1 är vi, fint. Ända sedan vi blev tillsammans igen har det såklart uppstått bråk, småbråk förstås, inget som riktigt på riktigt har fört oss tillbaka till ruta 0, som det brukade göra förr en gång i tiden.

Det hemskaste som kan hända efter ett stort bråk nuförtiden är att båda blir utan en godnatt puss, så vi har med andra ord gjort stora framsteg och jag kan räkna på 1 hand hur många dessa stora bråk har inträffat, vilket också betyder att vi gör verkligen stora framsteg. Duktiga vi!

Vi har det riktigt kiva, älskar varandra och ger 110% om inte mer, i detta förhållande. Jag tror, vet verkligen detta kommer att bli bra.


♥♥♥


Back in time.

Den senaste timmen har jag spenderat med att läsa gamla inlägg från min första blogg, vilka minnen hörrni! Tänk vad mycket som har hänt. Och jag tror att det finns en hel del trogna läsare här, så minns ni detta inlägget:



Jäklar, vilken halibalik det blev runt detta. Nu är ju fallet att jag har på svart och vitt vem det är men för att personen ifråga ej ska skämmas ansiktet av sig håller jag det hemligt. Men 1år 8mån senare skulle jag verkligen vilja veta vad personen har för åsikt just nu. Bara för nyfikenhetens skull.

Senare fick jag även kommentarer om att jag var fet (när jag var gravid):

1år 8mån senare har jag bara lite baby bump mage att träna bort om jag så vill ha en platt tränad mage. Men latheten kommer i vägen, annars så fick jag bort mina preggo kilor ganska fort genom att amma och promenader med barnvagnen, även om jag smaskade i mig för mycket gott.

 

Varför jag drar upp dessa negativitet här och nu är bara att det är så lätt att ha fördomar och smutskasta. Varför vill man det? Såra någon? Även om jag blev mer arg och irriterande än ledsen så betyder det inte att det inte var lite sårande att läsa t.ex att jag är en dålig mamma före jag äns har fått chansen att vara en mamma. Eller det som tog priset var när jag läste att jag hade förstörd någons liv.

Så när det väl kom till kritan var det Tobbe som hade svårt att kunna ta sig an rollen som pappa, vilket gjorde att det fanns ingen annan utväg än att vi separerades, sagt och gjort. Ensamstående morsa var jag vid 16års åldern, inget att hurra över men jag kämpade, jag fick ta emot fördomar och skit mer eller mindre. Jag fick kämpa, hoppet försvann nog aldrig, dottern var/är min solstråle och en dag stod vi på fötterna igen.

 

Sen blev det helvete igen, det tänker jag inte dra upp här för personer som är inblandade skulle skämmas ansiktet av sig, men vi stod kvar på fötterna, trots allt det. Ser ni, man ger inte upp så där jäkligt lätt när man har ett barn och det om någon/något är värd att kämpa för!

 

Tillbaka till fördomar och att smutskasta, varför gör man det? Anonymt brukar det mest vara, jag förstår inte. Och sedan varför det kommenteras elakt så är orsaken: "Du har en blogg, du ska kunna ta kritik, alla ska få ha en åsikt, yada yada". Men är det så? Ska den som blogga få höra att hon/han är värdelös, ful, äcklig and so on?

 

Att alla ska få ha en egen åsikt, ja, till en viss del. Sedan att en kommentar utgår från att personen är ful och helt plötsligt fick den som kommenterade rabblat upp en hel lång lista på en och samma sak. T.ex Engla, där blev det halibalik bara för att hon som mamma hade på en bikini som en hel del tyckte inte hörde hemma på en mammas kropp, sjukt ju! Sedan följdes det av fler xantal kommentarer som var i liknande form men bara av någon annan, tror de att budskapet inte kom fram eller?

 

Inte förglömma dem som inte läser hela inlägget utan halva och vips finns det 50 liknande kommentarer efter varandra som berättar hur bloggägaren är dum i huvvet och så predikar dessa läsare hur det ska stavas eller någonting konstigt.

 

Jag vet inte riktigt var jag vill komma med denna inlägg, högst troligtivs få sagt allt detta. Irritations moment. Vet ni, vi skulle leva i en lite bättre värld om man skulle kunna hålla käften ibland- "somethings is better left unsaid", om vi kunde sluta dömma andra- "Don't be so quick to judge other, you only see what they've chosen to show you". Självklart finns det en hel drös med saker man kunde förbättra, här i bloggen kan vi komma överens om att åtminstone inte dömma andra före ni vet hela historien och allt, men sedan hoppas jag ni beslutar er att inte lägga er i och låta alla leva sitt eget liv, okej?

 

 

 


@ byn far far away.

Jag och dottern är i karvat och hälsar på hennes fastrar. Fotboll orkade jag bara inte med idag, inte imorgon heller. Imorgon dissar jag även fotbollen. Jag ska chilla med en vän och packa, städa lite, packa och städa lite till. Fredagen kommer jag att stiga upp omänskligt tid för att åka iväg och jobba en stund. Efter allt det ska jag pussa och krama dottern tio tusen gånger före vi styr kosan mot Helsingfors!



 


Ha-ha.

Tumblr_lo56yhjlg31qd4ucio1_500_large
Något som passar extremt bra in på mig!


Tidig morgon.

Denna morgon kom vi oss upp mänskligt tid, både jag och dottern skulle ha kunnat lämna kvar i sängen och sova lite längre men eftersom jag hade lovat min man att han skulle få räkpaj till lunch var det bara att stiga upp och åka till butiken efter ingredienser som vi inte hade hemma. Lättare sagt än gjort, dottern blev sur och "näääää" inte ville hon stiga upp redan. Så vi låg i sängen och slöade 5 minuter till, "nääää vill inte".. Jag ville så gärna ge med mig men upp ur sängen kom jag, 5 minuter sedan gav dottern med och kom upp hon också. Så nu har vi hunnit vara till butiken, lagat räkpajen tillsammans och min man for just iväg tillbaka till jobbet. Räkpajen fick fullpott och nu är vi en stolt ägare till en espresso maskin, awesomeness! Så vi fick dricka varsin god latte efter maten, nom nom. Nästa helg har vi och ett annat par planerat in en liten middag/snacks/kaffe dejt, ha trevligt och sedan ut i vimlet. Såklart bjussar vi dit några andra kompisar senare, vårt fotbollsgäng med andra ord. Nu ska dottern och jag kramas en stund, vi hörs sen!

Bröllop.

På lördag nalkas det bröllop i Helsingfors. Dottern lämnar hemma med farmor and co. hela helgen. Det gör redan ont i mitt mammahjärtat och jag kommer att gråta ihjäl mig, så dessa dagar går ut på att pussa och krama dottern så mycket det bara går. Men Fredag, Lördag går fort, Söndag träffas vi igen! Jag tänker positivt (!!)

Det måste vara första gången vi är borta från varandra så länge utan att kunna ha möjligheten att ses däremellan. Förra sommaren när hennes pappa hade henne varannan helg hade jag möjligheten att kunna träffa dottern också. Även om det ändå inte är så länge som jag får det att låta så känns det jävligt länge för mig. Men jag vet att dottern kommer att ha det så bra så bra hos farmor så. Aj i mammahjärtat.

Tumblr_llk0qxjcxe1qcci1fo1_500_large


Uttråkad.

Yasmine är trött, redo för middagsvilan så vi ligger med andra ord i sängen. Jag är så uttråkad så att det inte äns är klokt. Läser värdelösa bloggar för att de bloggar som är läsvärda inte har uppdaterats. Sucky. Ikväll ska jag kramas med min dotter och man. Jag ska även lura min man och dotter att städa, sedan kan de få en liten belöning. Nu, nap time.

8 simple rules.

Tumblr_l6fn01ckno1qaobbko1_500_large


Till alla flickor som läser min blogg,


Tumblr_lo7fr9aduq1qmt5mvo1_500_large

Här har ni mina kära läsare, vem ni nu än är, morgondagens utmaning, klarar ni det?

 


Sneaky.

Gubben har som vanligt varit hem på lunch och kakor har han lämnat efter sig och ni kan ju gissa hur sneaky Yasmine var när hon lyckades ta en ur paketet som är bredvid mig utan att jag märkte det. As we speak lutar hon sig mot soffan och smaskar på en kaka.

Jag ska vila en stund på maten och sedan börja städa lite här hemma. Vädret har vänt och det är svalt och mulet. Kanske inte världens bästa väder men bättre än regn.


Fniss.

Tumblr_lo5uyugr3v1qghy0io1_400_large


Det ska börjas i tid.

Idag eller igår, mina vänner hittade jag min dotter på 1 år och snart 8 månader under täcket med min telefon och vad gjorde hon om inte hon var in på facebook, haha. Oj vad jag fick mig ett skratt, själv satt jag framför datorn så jag väntade mig faktiskt att hon på något sätt skulle råka skriva en väldans konstig status uppdatering, men icke. Facebook var enligt henne tråkigt så hon lyssnade på musik istället. Älskade unge!

248327_2017926977885_1535198057_2139356_6601109_n_large

Haha, typ så där som det står på bilden! Men som tur stämmer det ej in på oss.

 


Tiden går så fort.

Såklart suger jag på att göra det jag ska göra så nu istället för att sova ligger jag och tittar på bilder från då Yassie var nyfödd, liten bebis. Mitt hjärta smälter. ♥

Jäklar vad lycklig lottad jag är, lycka över att få vara mamma och allt vad det bjuds på och få vara med när dottern växer upp och lär sig allt möjligt, min dotter, min lilla prinsessa. Mammas lilla hjärta.


Vi har fått vara med om många "Första" och mer kommer det, finfina tider det här och jag njuter från topp till tå. Vilken underbar liv jag har. Jag är lite överexalterad nu när jag tänker på allt som komma skall, happy mama.

 








Världens bästa unge! Vi är stolta föräldrar


 


Truth is,

Tumblr_lmjopabtwm1qhmhdfo1_500_large


Home sweet home.

Hemma efter en lång och rolig dag. Jag är nöjd med hur veckan har börjat och hoppas det fortsätter i samma stil! Just nu ligger jag i sängen och nattar dottern, sena kvällar blir det nuförtiden, sjukt störigt att va' trött på morgonen så ikväll efter att dottern har somnat ska jag också göra det, för omväxlingsskull! Sen vill jag tillägga att svärfar T's dialekt är så roligt att jag fnittrar för mig själv varje gång jag försöker säga något. Med andra ord har jag varje dag pratat malax dialekt på mitt eget sätt, men orden blir lite felböjda, vilket gör inget eftersom alla ord på malax dialekt ändå låter så förfärligt fel. Jap, nu har jag än en gång lyckats få ihop ett inlägg på bara babbel så här tänker jag avsluta inlägget!

Aj aj.

Jag ligger i sängen och vilar just nu, med världens äckligaste huvudvärk. Snart ska jag iväg på jobb, vädret ser inte så värst bra idag så undrar vad vi ska hitta på senare ikväll?! Mitt huvud sprängs snart så jag avslutar denna korta inlägg här. Vi hörs sen.

 


Bebisar

Det är väl någon sorts babyboom nu just och sånt är alltid roligt. Annika är numera en tvåbarnsmamma och Grattis igen till eran lilla prinsessa. Man kan inte låta bli att inte bli bebissjuk! Jag längtar tills det är dags för oss igen även om det är ett par år kvar. Nu får jag ta och njuta av dottern, vår lilla bebis! :)

True Story.

Tumblr_l4chn1wzi81qatjh3o1_500_large_large


Helgen.

Jag har haft en av de finaste helgerna hittills! Fredagen spenderades med min familj, vinkväll it was och vi sjöng karaoke, mumsade i oss ost och hade det trevligt, vid midnatt for jag och dottern hem men Tobbe lämnade kvar där. Lördagen var vi på begravning, en mycket fin begravning och även om det tog ont i hjärtat vet jag att ängeln har hittat hem och har det bra där uppe. it's the little things that makes life big!

Lördagen gick i lugnets tecken
, senare mot kvällen for dottern till farmors och vi entrade the road. Jag blev än en gång helt överraskad hur awesome Tobbes kusiner Backlund och Robban är och vi fick lite Qtime med vännerna som uppskattades av både oss två och dem. Lite efter midnatt var vi hemma igen, alla tre.

Idag/kväll har vi hunnit hälsa på mormor, morfar, moster + pojkvän och morbror. Genast vi steg in till mammas, tog morbror Danny Yasmine i handen och de gick och lekte med hans nya flygplan/bil leksak. Jag satt i köket med mamma och hörde hur de båda två skrattade ljuvligt. 2h hann vi vara där och sedan var det dags att åka hem, packa fort och hoppa i båtet som tog oss ut till en Ö.. Eller ja, vad man nu kan kalla det. Flytbastu och grillning it was. Trevligt hade vi, jag är lycklig lottad som har beautiful people runtomkring mig. Dotterns humör var på topp hela dagen och det var det absolut bästa! Jag orkar inte berätta allt detaljerad men awesome dag har vi haft. Sist och slutligen fick jag testa svärfar Tomas' bil, jag var illa tvungen eftersom mellan jag och Tobbe så är det jag som har körkort och inte hann. Men oskadda kom vi fram till byn far far away och för att försöka göra detta ännu kortare så är vi nu hemma och båda mina älsklingar ligger bredvid mig och sover. Imorgon väntar en ny awesome dag! :)

Jag beslöt att inte ta med telefonen ut i sjön idag (vilket var en jäkla bra beslut) så jag har inga bilder att visa utom denna; (som Tobbe tog på Tommy ChillarN himself)



Yup.

Nu har jag lyckats övervinna min rädsla för crazy gubbar, istället slog det mig hur jäkla irriterande det är med människor som gör vadsomhelst bara för att passa in. Ni vet, gör saker som går långt över gränsen. Ikväll hann jag rabbla upp alla hemska ord jag kan i huvudet, men lite prat med Awesome Robban blev jag glad igen. Och när jag ändå är inne på irriterande saker, jag bokstavligen hatar fylle cyklister. DET om något får mig att vilja stiga ut ur bilen och sparka ner dem i diket. Så jag har tvingat Tobbe att aldrig någosin låta mig hoppa på en cykel om jag druckit alkohol. Lite gyllene regeln men på ett annat sätt! Sen ska jag tillägga att jag har awesome kompisar och att T's kusiner är awesome och sist men inte minst, jag använder awesome för mycket. Barney's fel.

Cry baby!

Det aboslut BIG NO NO är att läsa vasabladet så här sent på kvällen. Det fanns en artikel där som stod att fånge eller vad man nu ska kalla honom har rymt, att han är farligt and so on. Tydligen är han en fara för sig själv och andra. En liten del, rättare sagt hela jag vill bara gömma mig under täcket tills de har hittat honom. Jag borde egentligen inte oroa mig men otur jag så kan vad som helst hända. Gubben tycker att det inte finns nått att oroa sig för, jag går under... Buuhuu!

Bff och sömnkonto

Tobbe kom hem efter midnatt och han somnade efter många om och men. Dumt huvud får kroppen lida! Själv låg jag och lyssnade på musik för att så småningom hitta sömnen, det hann jag aldrig göra. Utan jag fick väcka gubben och meddela att nu kommer han att få vjyssa dottern etc om hon vaknar för jag styr kosan mot maxmo efter vår vän T som hade haft så roligt där att han glömde att hoppa på bussen hem. Off i went och jag sjöng för fulla muggar i bilen, men väl inne i maxmo blev jag vettskrämd och rädd ett xantal gånger. Cyklister överallt, taxibilar som bokstavligen körde rakt mot mig eftersom pucko (yup, you heard me) fylle cyklister cyklade mitt i vägen, ajjabajja! Tommy hoppade iallafall glatt in i bilen och började berätta om sin kväll, tydligen var det ingen hit och roligare var det att höra om min kväll som inte riktigt var så händelserik om man inte var med. Hemma kom vi oss oskadda, tur nu det. En snabbvisit in till T's mamma och sen raka vägen hem. De var min natt det, so far. Nu känner jag att nukumatti är här och hur mitt sömnkonto går på minus. But that's alright, that's what friends are for och jag vet nog att Tommy himself skulle komma efter mig om jag inte slapp hem. Nånu, sova. Godnatt!

Vinkväll

Vi var hos mina föräldrar på vinkväll ikväll, jag som hatar vin testade en ny sort som alla tyckte var god och visst hade de rätt. Halloumi ost fanns också på bordet. Nam nam i magen och efter ikväll har jag nog fått träna magen. Jag och dottern kom hem nyss eftersom lill tjejen måste sova (det är låååångt förbi hennes nattetid) men Tobbe lämnade kvar och kommer hem när han känner för det. Morgondagen ska vi på begravning, vilket jag inte ser framemot eftersom jag hatar begravningar och det tar så ont i hjärtat. Nå efter det vet jag inte vad Tobbe har planerat åt oss men det får vi väl se, annars är det tidigt väckning imorgon. Dottern lämnar hemma med min mormor sålänge vi är bort. Aja, nu ska jag byta till datorn.. Skönt att Yasmine somna på direkten, lilla prinsessan vår :)

Tidigt.

Dottern var pigg som en mört redan klockan 7 imorse, även jag var upp då också. Vi tittade på varann en stund och Yasmine klappade händerna och skrattade ljuvligt. Låg och funderade för mig själv när Tobbes alarm skulle börja ringa men den kom aldrig på och han försov sig. Så E fick sitta där ute och vänta ett par extra minuter. Vi somnade (thank god) om, både jag och dottern och nu, några timmar senare har jag börjat dagen. Jag ska snart börja på med lunchen: Tortilla + nybakad Wienerbröd, jordgubbar och en skopa vaniljglass it is. Gubben får lite lyxlunch med efterrätt, likaså vi! Bara det att jag har glömt taco kryddmix är en annan femma och dottern hon sover ännu så jag har försökt att få tag på Tobbe så att han får hämta det på vägen hem istället, mycket smidigare på det sättet än att jag börjar väcka dottern och allt det där. Nånu, mat!

Blandade känslor.

Kikar in här och berättar att vi som alltid har haft en fin kväll, svettigt men fin. Jag tänker avsluta dagen med musik för just nu är jag verkligen i behov av lite musikterapi och så saknar jag min bästaste Tiia som just nu befinner sig i andra delen av världen. Vi hörs imorgon.

Åh vackra sol.

Jag är så glad att vädret har vänt igen och vi får ha lite sommarväder. Snart börjar skolan igen och det ser jag inte framemot, dels för att det kommer att bli stressigt igen och dels för att en del av mina favourite people går sista året. Hursomhaver har jag varit i jobb i mindre än 1h, städat it was. Och tacka vet jag AC.

Värre var det att sätta sig i Tobbes bil
sedan utan AC. Jag dog lite, eller rättare sagt en liten del av mig svettades bort. Nu inväntar jag bästaste Tommy men det är ett par timmar kvar tills han kommer, det nalkas som jag redan har berättat fotboll och lek med dottern.

Oj fina sommarlovs dagar ♥


Nightynight!

Efter ett par avsnitter med Pretty Little Liars (Yup, jag vågade titta dem själv!) ska jag tacka för mig och krypa under täcket bredvid Älsklingarna. Imorgon ska jag värma upp mig inför arbetet som varar i 2 timmar så här hemma ska det städas. Jag ska iallafall försöka att röja bort så mycket som möjligt.

Men nu, godnatt med er.

Tumblr_laiboqkgeb1qbijm5o1_500_large


Never kiss and tell.

Oj vilken händelserik dag! Vi har som varje dag hunnit träffa våra vänner, iallafall en del av dem. Yasmine har numera 2 sparkonton, jag har 1 som jag har tillgång till den andra är det bara mina päron som har tillgång till, bara 1 obetald räkning kvar och pengarna är det finito på, typ. Ganska sucky men hej, jag är kär!

Tumblr_lmrodhamik1qltb5do1_500_large


Miss Bossy.

Oj hörrni, min dotter är en envis liten en! Och oj harry vad hon kan ha en stark vilja. Anyhow sitter vi i karvat, Tobbe gör någonting med bilen och vi väntar bara. Nackdelen att ha körkort, haha. Nåja, vi väntar även på Angelica som håller på att sminka sig and so on. Senare ikväll nalkas det fotboll som vanligt! Men sent kommer det att bli eftersom svärfar T jobbar till 20.. Tur vi har sommarlov, iallafall jag o dottern :)

Hjärtan.



(Julafton -2010)


Kramkalas.

Gubben har varit hem på lunch men nu är det bara jag och dottern hemma. Vi ska så småningom traska iväg till banken, apoteket och butiken. Många olika ärenden och tur att dessa 3 ställen är bredvid varandra!

Dottern har blivit en riktigt mamis, värre än förut. Så nu medan jag bloggar, sitter hon i famnen och kramas. Hursomhelst fick jag ett samtal från mamma som sa att jag har en chans att få sommarjobba där hon jobbar i 1 månad men eftersom Yasmine inte har någon att vara hos så länge jag skulle arbeta så fick det bli en tack men nej tack. Lite trist det ändå eftersom extra pengar är ju så roligt men tid med dottern är ändå mycket bättre. Nåja, nu ska vi gå ut och känna om det är shorts väder eller byx väder! Vi hörs.


Tips!

Jag var in på Finnis blogg och läste att hon har börjat följa en serie som heter Love Bites och eftersom Pretty little liars enligt mig är för läskigt att titta själv så gav jag Love Bites en chans, det visade sig att serien är awesome. Kanske inte lika awesome som HIMYM men awesome är den och lite pirr i magen fick jag faktiskt av kärleken och preggokvinnan där gav mig lite flashbacks och saknad efter graviditeten!
Thumbs up for Love Bites.

Mv5bmtu1mjq5mtc3ov5bml5banbnxkftztcwmzewotg0nq@@._v1._sx600_sy400__large


Enkelt

Dottern fick en telefon idag, riktig är den också. Ingen använder den så hon fick ta den. Utan touch såklart så dottern är lite nybörjare med den, nöjd är hon iallafall. Ord som wow och oj har vi fått höra nu ikväll, lilla duktiga Yasmine! Dagarna bjuder på så otroligt med skratt när hon är med och sånt gillar vi alla. Jag har verkligen ändrats bara av att bli mamma, dedär tonårskriserna varade inte länge och jag föredrar att spendera helgerna lugnt. Konstigt hur mycket jag fascineras över det faktumet att saker och ting ändras så fort. Till det bättre förstås, lycklig och glad är jag iallafall och tacksam! Men nu i detta stund bär kroppen så mycket tyngder, känns det som. Jag har lätt för att börja gråta och allt känns så tungt och blä.. Ni vet kakka dagar som till kvällen blir bättre men man känner sig på något sätt sårbar inombords. Typ att någoting eller någon fattas.. Tacka vet jag lilla familjen min, vänner och släkt. Hujjeda mig vilken känsla, nå. Nya tag! Nu sätter jag punkt här och avslutar även dagen, night.

Tatueringar.

Jag är så otroligt sugen på tatuering #3. Man kan ju inte få nog! Jag väntar förstås med den tredje tatueringen eftersom motivet är lite oklart ännu och jag vill ju inte ångra tatueringen. De två som jag har är jag riktigt nöjd över och var och en har en berättelse. Den tredje får nog bli till hösten eller när Tobbe tänker laga sin.

Men oj va' det kliar överallt, jag vill nu, hihhi!
Så är det, har du en så lär du nog vilja ha fler. Addicted!


#1



#2


True Story.

180194_199047260107511_100000067163684_797475_6018606_n_large
we♥it


Samma gamla.

Dagen har bestått av mor-dotter tid och sedan var vi som sagt till stan och shoppade. Tommy hittade kläder för några hundra lappar och själv kom jag hem med ett par byxor åt Tobbe och en tubtopp åt mig. Roligt hade vi och fler såna här shopping dagar ska vi ha! Mina ärtor fick jag också så en bra dag har vi haft.

Dottern hade det riktigt bra hos farmors också. Vi avslutar denna dag med HIMYM och Entourage. Morgondagen nalkas det jobb 2h och sedan blir det att umgås med lilla familjen och vännerna.

Tumblr_lmffj6qifb1qesuluo1_500_large
VS.
163794_1740097419669_1155668024_1966139_7899664_n_large
(bilderna från weheartit.com)








Off we go.

När ni läser detta är vi påväg till Vasa för lite shopping eller så är vi och lämnar av dottern. Beror lite på hur mycket tid Tommy behöver på sig. Nå, roligt kommer det att bli och jag hoppas verkligen att jag hittar en hel del åt både mig och dottern! Och ärtor, dem ska jag ha med hem denna gång, yummie.

Tumblr_l7pt2wf5of1qam7r9o1_500_large


Tisdag.



Ni beskådar en färsk bild på mig och dottern, tagen för ett par minuter sedan och den fick nog bra bli min facebook profilbild också. Sen att bilden inte är av världens bästa kvalité gör ingenting!

Jag räknar ner minuterna för strax kommer Tommy och då ska vi bege oss iväg till stan, men först lämna av dottern först! Och eftersom vädret är dåligare än igår kör jag på svarta kläder och ett par high heels. Jag slipper nämligen att sitta framför ratten idag.

 


Pöss.



Till er.
Men speciellt till Thao, and you know why! :)


Changed.


You heard me.

1227665343_5_pvzp_large_large


Night!

Nu är det dags att gå och lägga mig, imorgon är en ny dag och förhoppningsvis är det mycket bättre väder också. Vi ska börja dagen med lite tvätt och sedan blir det att ta en uppfriskande dusch. Jag har inte något inplanerat för mig och dottern men en välbehövlig sovmorgon tänker jag ta! Så tvätten och allt det där andra får vänta lite.

Anyhow, godnatt med er!


Ensamtid.

Jag passar på nu när dottern för en gångs skull har gett med sig och sover, Hjärtat sover han också så ensamtid ska jag få! Länge sen sist och denna gång ska jag hälla upp chips i en skål, coca cola och Pretty Little Liars ska få underhålla mig i någon timme! Låter faktiskt riktigt bra i mina öron.

Tumblr_lno88lxdyc1qlx5jfo1_400_large


Unspoken love.

Tumblr_lns36noskr1qzr04eo1_500_large


Snabb update.

Vi har ett par vänner över, gäster kan man väl kalla dem. Tuubi och Basti, den ena har kryckor och den andra är omplåstrad. Yasmine springer av och an och charmar killarna medan jag har bosatt mig på soffan framför datorn. De känner sig nog som hemma här så jag behöver egentligen inte oroa mig att underhålla killarna! ;)

Jag är lite överexalterad inför morgondagen, varför vet jag inte men roligt kommer det att bli! En tjejdag med Tobbe, Tommy och Tuubi. Och mina ärtor, dem ska jag ha (!!) Nu ska jag gå ut och socialisera (kan man säga så?) mig lite. Vi hörs!


And here we go.

Och så har en ny vecka börjat, gårdagen spenderade vi lite överallt kan man säga. Jag har fått håret klippt och utväxten färgat. Imorgon ska jag och killarna på en shoppingtrip igen, awesomeness men om dottern ska med är oklart ännu.

Annars har jag hunnit jobba i 15 minuter idag, underhållt Yasmine och Tuubi och även hunnit vara och hälsat på gubben som var i jobb. Senare idag ska vi och handla mat, spela fotboll och planera inför morgondagen!


This Summer.

Tumblr_lnh21pakh41qb725jo1_500_large


Slut med blomflickan.

Snipp snapp snut, så var sagan om blomflickan slut! Haha, nämen hörrni. Nu har jag officiellt ledigt eller rättare sagt sommarlov om man bortser från mitt 2h-3dagar i veckan jobbet i 5 veckor och MK. Även om plåmsan inte blir lika tjock nu som förut så känns det så otroligt skönt att få vara mamma heltid igen, få gå ut på promenixar med dottern och umgås med andra mammor och barn och äta middag rimliga tider! Jag ska nog inte ta ut glädjen för tidigt för tydligen är jag inhoppare också och vem vet om jag helt plötsligt hittar ett till sommarjobb! Arbetsnarkoman här hej!

Nu:

Tumblr_llt59dgtim1qkb9xwo1_500_large
Yup, HIMYM TIME! Awesomeness.


L O V E

Tumblr_lmnxnquk4u1qz72oio1_500_large


For real?

Jag har uppdaterat bloggen med två nya inlägg och jag ser inte om det har kommit upp. DET om något stör mig just nu! ... Nå, det finns ju mycket som stör mig nu, t.ex operamusiken som kommer från tv:n (Yasmine böt till den kanalen) och att gubben ska hålla på med allt möjligt när jag helst av allt vill se HIMYM!


Mammas lilla Bebis


Gullunge ♥


Fina Lördag.

Dagen har vi spenderat där ute, med andra ord så njöt vi av det fina vädret även om det blev lite väl för varmt emellanåt. Yasmine träffade också Tommy's lillasyster Sara idag, så hon har fått en ny vän kan man säga. Blyga var de båda två men ett par träffar till så kommer de nog att komma bra överens :)

Imorgon om vädret tillåter så blir det fotboll (igen) och sedan simning med lilla familjen och killkompisarna förstås samma vanliga kan man säga men roligt ändå! Att inte glömma, jag ska färga mitt gigantiska utväxt (!!)


Friends or Foe.

Jag känner att både jag och Tobbe behöver en utekväll med kompisarna, få vara ungdomar och göra det ungdomar gör. Det var nog allt för länge sedan vi fick ägna vår tid åt kompisarna, tur att vi har så underbara kompisar som förstår att vi är föräldrar och inte kan fara ut varje helg men de frågar ändå. Förstås finns det ju någon enstaka som har visat oss att antingen är vi all in eller så räknas vi inte med i "gänget". Tråkigt sådant men vi överlever. Med vännerna som accepterar det faktumet att vi är föräldrar och att de verkligen bryr sig om och älskar Yasmine, ja, de vännerna är guldvärda!

969043-8-1309636949298_large


RSS 2.0